تشریح اهمیت مشارکت مردم در جهش تولید
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، جعفرزاده امام جمعه شهرستان اصلاندوز گفت: البته اینها به این معنی نیست که هیچکس نباید وارد تولید شود؛ بلکه مسیر تولید باید برای همه متخصصانِ علاقهمند به تولید باز باشد و مورد حمایت قرار گیرند. منظور از «جهش تولید با مشارکت مردم» یعنی شریکشدنِ مردم؛ و سؤال مهم این است که مردم چگونه شریک میشوند؟! پاسخ به این سؤال این است که مردم با دنیای پس از تولیدِ تولیدکنندهها شریک شوند؛ و آموختن هنر و حرفه تجارت و فروش و ایجاد زیرساختهای موجود، بهمراتب منطقیتر و کمهزینهتر از ورود عام مردم به عرصه پیچیدهٔ تولید است؛ یعنی اگر سنگر فروش داخلی و صادرات، تکثیر و تثبیت شود، تولیدات روبهرشد و بینیاز از وامها و … میشود.
وی با تبیینی از «شکست غیرقابلترمیم صهیونیستها» تصریح کرد: باگذشت ۱۸۰ روز از طوفان الاقصی مقاومت از محور مقاومت تبدیل به «شبکه مقاومت» شده است. حزبالله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق، جمهوری اسلامی و دولت سوریه بر اساس یک تقسیم کار شبکهای با هوشمندی و صبر راهبردی حرکت میکنند.
جعفرزاده با ذکر چندین نکته افزود: ائتلافها و کمپینهای حامی صهیونیسم درهمشکسته است و هیچکس حتی آمریکا علاقهای به کمک به رژیم جعلی را ندارد. شبکه مقاومت بخش اعظم توان خود را رو نکرده است. مقاومت فلسطین نیز بخش عمدهی توان خود را به کار نگرفته است؛ اما رژیم غاصب هرچه از فشار نظامی و سیاسی و امنیتی در چنته داشته رو کرده است.
وی اضافه کرد: حتی در صورت بهکارگیری توان چندبرابری و کمکهای بیشتر غرب، راهی برای نجات رژیم جعلی از مخمصه طوفان الاقصی نیست. دست مقاومت پُراست و دست دشمن را خوانده است و برای آن سناریوهای مواجهه دارد رژیم غاصب و حامیانش اما دست مقاومت را نمیتوانند بخوانند و نمیدانند چگونه باید مواجهه کنند. شبکه مقاومت حتی مقاومت فلسطین، بهتنهایی توان تکثیر طوفان الاقصی را در زمان و مکان مناسب خود دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی اصلاندوز به مناسبت شبهای قدر و ایام شهادت امیرالمؤمنین (ع) گفت: در بین تمام دعاهای عالم، ظاهراً ما فقط یک دعای واجب داریم: «اهدنا الصراط المستقیم» و چون این دعا در متن سوره حمد است، باید روزانه ۱۰ مرتبه آن را برای نمازخواندن تکرار کنیم. این حکمت گویای این حقیقت است که اصلیترین و ضروریترین نیاز ما (بهعنوان انسان) «هدایت» است.
خطیب جمعه اصلاندوز گفت: خدا که برای هیچ نعمتی بر ما انسانها منت نگذاشته است؛ اما چون نعمت هدایت خیلی مهم و محوری است، میبینیم تنها و تنها برای نعمت هدایت بر ما منت گذاشته است این منتگذاری هم برای ارتقاء سطح درک و فهم ماست و الا خدا که نیازی به منتگذاشتن ندارد.
وی ادامه داد: هدایت، نیازمند وجود «هادی» است. خدای حکیم، وجود هادی را به دو شکل مقرر فرموده: قرآن صامت؛ قرآن ناطق. راه و رسم بهرهمندی از هدایت، یک شاهراه است؛ و آن «مخالفت با هوای نفس» است؛ بنابراین جهاد اکبر، رمز و راز سعادت و خوشبختی و هدایت است.
جعفرزاده با اشاره به سفر اخیر رئیس علوم پزشکی استان اردبیل به شهرستان اصلاندوز خاطرنشان کرد: از سفر ریاست محترم علوم پزشکی استان سپاسگزاریم اما گاهی اوقات برخی از حضورها و بعضی از موضعگیریهای مسئولان بیش از آنکه مایه امید مردم باشد اسباب رنجش روح مردم شریف را فراهم میآورد! ریاست محترم علوم پزشکی استان در این سفر صرفاً بهضرورت احداث بیمارستان در اصلاندوز تأکید کردند!
وی در پایان با انتقاد تند از نبود مراکز درمانی با امکانات در اصلاندوز و با تأکید بر ضرورت فوری ایجاد بیمارستان در این شهرستان تصریح کرد: به ایشان یادآور میشوم که این ضرورت را مردمی که به علت نبود بیمارستان برای درمان یک بیماری ساده به شهر دیگر میروند؛ اما جنازه آن بیمار بهخاطر تصادف جادهای به شهر و دیارش باز میگردد بهتر از شما میدانند! این ضرورت را خانوادهای که بعد از نزدیک به بیست سال انتظار صاحب فرزندی شده بودند؛ اما به علت نبود امکانات بهداشتی این فرزند از دنیا میرود بهتر از شما میداند، مردم نیاز به اقدام جدی و عملی دارند ضرورتسنجیهای مسئولان و وعده و وعید دردی از مردم درمان نمیکند.
انتهای خبر/ ب
ارسال دیدگاه