پرداخت و اهمیت مشارکت مردم در راستای جهش تولید
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، جعفرزاده به مناسبت یکسالگی ازسرگیری روابط ایران و عربستان با اشاره به دستاوردهای روابط این دو کشور خاطرنشان کرد: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ در پکن، پایتخت چین توافقی تاریخی به دست آمد که بر مبنای آن تهران و ریاض به رکود و بعضاً تنش در روابط دوجانبه که از سال ۱۳۹۴ آغاز شده بود، پایان دادند و عصر جدیدی در روابط دوجانبه آغاز کردند که نتیجه آن خیلی زود در چندین عرصه منطقهای نمایان شد.
وی افزود: ناظران سیاسی معتقدند، توافق ازسرگیری روابط ایران و عربستان نویددهنده تغییرات واقعی ژئوپلیتیک در منطقه خلیجفارس و میان کشورهای عربی بهویژه در حوزه منطقهای و نیز در پرتو افول سلطه (هژمونی) آمریکا در منطقه است. تحلیلگران منطقهای درباره دستاوردهای یک سال توسعه روابط ایران و عربستان معتقدند، دو کشور حسننیت و اراده خود را برای اجرای توافق همکاری نشان دادهاند و تمایل قطعی برای تغییر وضع پیچیده موجود منطقه دارند؛ وضعیت پیچیدهای که ناشی از مداخله قدرتهای بزرگ است.
خطیب جمعه اصلاندوز با ارائه تحلیلی از تاثیر و تفاوت دو جنگ اوکراین و غزه تصریح کرد: هر دو جنگ درسهای تاریخی زیادی برجای گذاشته است که البته متفاوت از یکدیگر بودهاند. درس اول جنگ اوکراین عمدتاً ذیل این عنوان خلاصه میشود «آمریکا و اروپا در پدیدهای که آن را به طور واقعی مهمترین بحران امنیتی خود میخواندند، شکست خوردند.»
وی ادامه داد: در نقطه مقابل آن درس اول جنگ غزه این است که مردم فلسطین باگذشت ۷۵ سال، هیچ تردیدی در ضرورت آزادسازی سرزمینهای غصب شده نداشته و میتوانند علیرغم ناترازیهای نظامی زیادی که با دشمن خود دارند، معادله را تعیین کنند. مقاومت فلسطینیها در این جنگ تأثیر زیادی بر محیط بینالمللی داشت. جنگ غزه ثابت کرد عنصر ملتها تأثیری بهمراتب بزرگتر از عنصر دولتها هر چند قدرتمند باشند، دارد.
امامجمعه اصلاندوز در پایان گفت: رژیم صهیونیستی اگر پس از جنگ بماند هرگز نمیتواند با نشاندادن کشتار نزدیک به ۳۵ هزار انسان بیگناه و ویرانی حجم عظیمی از خانههای مردم، خود را پیروز این صحنه معرفی کند. بهمحض آنکه این جنگ به آخر برسد، فهرستی از اقدامات داخلی و خارجی جلوی رژیم صهیونیستی باز میشود.
انتهای خبر/ب
ارسال دیدگاه