ارس تبار

پایگاه خبری تحلیلی

ارس تبار

شنبه 23 خرداد 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 189
  • بازدید: 48
  • 1405/03/22 - 22:27:35

استاندار اردبیل؛

۵۴هزار تُن گوشت سفید دراردبیل تولید می شود

۵۴هزار تُن گوشت سفید دراردبیل تولید می شود

استاندار اردبیل گفت: اردبیل در تولید گوشت سفید و گوشت قرمز در جایگاه مناسب کشوری قرار دارد به‌طوری که ۵۴هزار تن گوشت سفید در این استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، مسعود امامی یگانه در دیدار با رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: اردبیل در کانون توجه سلامت غذایی، امنیت غذایی و نقش راهبردی برای تأمین محصولات کشاورزی کشور قرار دارد.

وی افزود: ۱۲درصد جوجه یک روزه در استان اردبیل تولید می‌شود که در شرایط بحران علاوه بر تامین گوشت سفید استان، به سایر استان‌ها هم گوشت سفید ارسال می‌شد.


استاندار اردبیل با بیان اینکه بخش بزرگی از آرامش جامعه، وابسته به عملکرد دقیق و نظارت دامپزشکی است، ادامه داد: در شرایط بحرانی همچون جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، این مجموعه همراه با جهاد کشاورزی استان با تمام ظرفیت پای کار بوده و مانع اختلال در زنجیره تأمین اقلام اساسی شدند. 


امامی یگانه بیان کرد: نظارت دامپزشکی بر سلامت دام، کنترل بیماری‌های مشترک، پایش کشتارگاه‌ها و رصد بازار موجب آرامش مردم در رابطه با سلامت پایدار غذایی است.


وی با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر استان در تولید محصولات کشاورزی گفت: اردبیل بخشی از ستون تأمین غذای کشور است و این استان در تامین سیب‌زمینی، حبوبات، لبنیات، گوشت، عسل و محصولات باغی در سطح کشور حرفی برای گفتن دارد.

در این نشست، رئيس سازمان دامپزشکی کشور هم ضمن تقدیر از حمایت استاندار اردبیل از مجموعه کشاورزی و دامی استان، گفت: کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن محصولات دامی از اهداف اصلی ماست و نظارت بر این مسائل به سلامت‌بخشی زنجیره تولید کمک می‌کند.


علیرضا رفیعی‌پور افزود: سلامت غذایی، امنیت غذایی و توسعه پایدار، سه حلقه‌ای هستند که بدون نقش‌آفرینی دامپزشکی و جهاد کشاورزی کامل نمی‌شوند.

انتهای خبر/ ب

اشتراک‌گذاری

  • ۵۴هزار تُن گوشت سفید دراردبیل تولید می شود

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه چهار