- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 72
- بازدید: 367
- 1405/02/20 - 15:58:47
حوادث
تصادف مرگبار در محور اردبیل–مغان
در پی تصادف مرگبار در محور اردبیل–مغان، دو تیم امدادی هلالاحمر استان اردبیل به محل حادثه اعزام شدند و عملیات رهاسازی یک فوتی و انتقال مصدومان را انجام دادند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»،مجید فتاحزاده، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل در جمع خبرنگاران با تشریح جزئیات حادثه بامدادی امروز در محور اردبیل–مغان اظهار کرد: در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر وقوع تصادف شدید بین یک دستگاه نیسان و پژو پارس در ساعت ۰۴:۴۸ بامداد روز ۲۰ اردیبهشت، بلافاصله دو تیم عملیاتی از پایگاههای امدادی جمعیت هلالاحمر استان اردبیل به محل حادثه اعزام شدند.وی افزود: پس از رسیدن نیروها به صحنه، شدت برخورد به حدی بود که یکی از سرنشینان خودروی پژو پارس در دم جان باخته بود. عملیات رهاسازی پیکر متوفی با تجهیزات تخصصی انجام شد و پیکر وی جهت طی مراحل قانونی به نیروهای انتظامی حاضر در محل تحویل داده شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به وضعیت سایر مصدومان گفت: مصدومان این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه توسط تیمهای امدادی، برای ادامه درمان توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی در پایان تأکید کرد: نجاتگران هلالاحمر همواره در هر ساعت از شبانهروز آماده پاسخگویی به حوادث جادهای هستند و تلاش میکنیم با افزایش سرعت عمل و استفاده از تجهیزات تخصصی، کمترین تلفات را در حوادث جادهای شاهد باشیم.
انتهای خبر/ ب
انتهای خبر/ ب
دیدگاهها