ارس تبار

پایگاه خبری تحلیلی

ارس تبار

شنبه 14 شهریور 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 365
  • بازدید: 1,184
  • 1405/06/07 - 23:34:42

مدیرکل گمرک استان اردبیل ؛

مشکل تردد خودرو درمنطقه آزاد اردبیل رفع میشود

مشکل تردد خودرو درمنطقه آزاد اردبیل رفع میشود

مدیرکل گمرک استان اردبیل گفت: امیدواریم با اهتمام ویژه مسئولان استان، این مشکل قانونی به‌زودی مرتفع شده و شاهد تردد و فعالیت خودروهای منطقه آزاد در سطح استان باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، وحدت‌الله وردی، مدیرکل گمرک استان اردبیل، در جمع خبرنگاران  اظهار کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری، مجموع صادرات از گمرکات استان اردبیل به حدود ۷۷ میلیون دلار رسید و در همین مدت، ۳۵ میلیون دلار کالا نیز از طریق این مبادی وارد استان شده است.
وی با اشاره به حجم ترانزیت کالا از استان افزود: در پنج ماهه ابتدایی سال، ۵۵۰ میلیون دلار کالا از مسیرهای ترانزیتی استان جابه‌جا شده است.
مدیرکل گمرک استان اردبیل با تأکید بر وضعیت عملیاتی گمرک بیله‌سوار با توجه به شرایط منطقه‌ای، تصریح کرد: با عنایت به شرایط خاص و تنش‌های موجود در برخی مناطق، گمرک بیله‌سوار همچنان به فعالیت مستمر و شبانه‌روزی خود ادامه می‌دهد.
وردی افزود: فرایند ورود و ترخیص کالاها به استان به‌صورت ۲۴ ساعته و بی‌وقفه انجام می‌شود و در حال حاضر واردات کالا از کشورهای شمال شرق اروپا نیز با سرعت در جریان است. وی تأکید کرد که در حال حاضر هیچ‌گونه رسوب کالایی در گمرکات استان وجود ندارد و ترخیص کالاها با سرعت و به شکل کامل انجام می‌گیرد..
پیگیری استاندار برای حل مشکل تردد خودروهای منطقه آزاد
مدیرکل گمرک استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون تردد خودروهای منطقه آزاد اردبیل عنوان کرد: یک چالش قانونی در خصوص محدودیت شعاع تردد این خودروها وجود داشت که پیگیری‌های لازم جهت رفع آن از سوی استاندار اردبیل در حال انجام است.
وی بیان کرد: امیدواریم با اهتمام ویژه مسئولان استان، این مشکل قانونی به‌زودی مرتفع شده و شاهد تردد و فعالیت خودروهای منطقه آزاد در سطح استان باشیم.

انتهای خبر/ ب

اشتراک‌گذاری

  • مشکل تردد خودرو درمنطقه آزاد اردبیل رفع میشود

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده منهای هفت