ارس تبار

پایگاه خبری تحلیلی

ارس تبار

سه‌شنبه 28 مهر 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 297
  • بازدید: 1,672
  • 1405/05/08 - 21:32:18

اختصاصی ارس تبار:

هم افزایی خیرین سلامت برای توسعه خدمات درمانی

هم افزایی خیرین سلامت برای توسعه خدمات درمانی

اصلاندوز ـ جلسه خیرین سلامت شهرستان اصلاندوز با حضور مهندس یاسر ندائی فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و جمعی از خیرین در محل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، در این نشست، مهم‌ترین راهکارهای توسعه مشارکت خیرین در ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی، تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی و بهداشتی و حمایت از اجرای پروژه‌های حوزه سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


مهندس یاسر ندائی، فرماندار اصلاندوز، با قدردانی از نقش ارزشمند خیرین در توسعه زیرساخت‌های سلامت، بر ضرورت تقویت همکاری، هم‌افزایی و جلب مشارکت‌های مردمی برای ارتقای کیفیت خدمات درمانی در شهرستان تأکید کرد.


مدیر شبکه بهداشت و درمان اصلاندوز نیز با ارائه گزارشی از مهم‌ترین نیازها و اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان، از حمایت‌ها و مشارکت خیرین در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های بهداشتی و درمانی قدردانی کرد و تداوم این همراهی را زمینه‌ساز توسعه خدمات سلامت در منطقه دانست.

انتهای خبر/ ب

اشتراک‌گذاری

  • هم افزایی خیرین سلامت برای توسعه خدمات درمانی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش منهای دو