ارس تبار

پایگاه خبری تحلیلی

ارس تبار

جمعه 15 آبان 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 414
  • بازدید: 2,070
  • 1405/06/29 - 23:36:51

مسئول واحد شناسایی و فراهم‌آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان؛

ثبت ۱۹ مورد اهدای عضو در اردبیل

ثبت ۱۹ مورد اهدای عضو در اردبیل

مسئول واحد شناسایی و فراهم‌آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: سال گذشته ۱۹ مورد اهدای عضو در استان اردبیل ثبت شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، معصومه نجفی زارع، مسئول واحد شناسایی و فراهم‌آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته ۱۹ مورد اهدای عضو در استان اردبیل ثبت شد و از ابتدای امسال نیز ۱۴ مورد اهدای عضو داشته‌ایم که از این تعداد، هفت مورد خانواده‌ها اجازه اهدای عضو دادند.
وی با اشاره به هدف‌گذاری این واحد افزود: هدف ما این است که این عدد به ۱۰۰ درصد برسد و هر فردی که شناسایی می‌شود، با مراقبت‌های لازم به مرحله اهدای عضو برسد تا جان بیماران نیازمند نجات یابد.
مسئول واحد شناسایی و فراهم‌آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ادامه داد: فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینه اهدای عضو نقش مهمی در افزایش مشارکت خانواده‌ها دارد و باید با همکاری رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی، این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
نجفی زارع یادآور شد: واحد شناسایی و فراهم‌آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با تمام توان در خدمت بیماران نیازمند پیوند است و امیدواریم با همکاری مردم و خانواده‌ها، شاهد رشد اهدای عضو در استان باشیم.

انتهای خبر/ ب

اشتراک‌گذاری

  • ثبت ۱۹ مورد اهدای عضو در اردبیل

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید