ارس تبار

پایگاه خبری تحلیلی

ارس تبار

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 279
  • بازدید: 1,297
  • 1405/04/26 - 21:11:38

امام جمعه اصلاندوز؛

طراحی مکانیسم عملیاتی برای قصاص قاتلان ضروری است

طراحی مکانیسم عملیاتی برای قصاص قاتلان ضروری است

امام‌جمعه اصلاندوز: طراحی مکانیسم عملیاتی برای قصاص قاتلان ضروری است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ارس تبار»، حجت‌الاسلام محمد جعفرزاده امام‌جمعه اصلاندوز در خطبه‌های نمازجمعه اظهار کرد: اقدامات پیشین نیروهای مسلح را نباید نادیده بگیریم همین اقدامات سبب شد دشمن در رسیدن به اهداف اولیه شکست بخورد جنگ بسیار پیچیده است و تصمیم‌گیری درباره تحولات آن نیازمند اطلاعات دقیق است و هر مطالبه‌ای لزوماً قابل‌اجرا نیست، چراکه ممکن است منطبق بر اطلاعات میدانی و داشبورد مدیریتی جنگ نباشد.


وی افزود: خون‌خواهی نباید صرفاً یک مطالبه جناحی یا طیفی باشد همه عموم مردم باید پرچم سرخ یالثارات را در دست بگیرند نباید با اقدامات شعاری و نمایشی کار را متوقف کنیم مطالبه خون‌خواهی باید همراه با طراحی مکانیسم عملیاتی برای اجرای قطعی قصاص عاملان و آمران شهادت رهبر شهید باشد.

امام‌جمعه اصلاندوز گفت: خون‌آورد شهید امام خامنه‌ای، میراث حکمی تلفیقی از تبیین عقلانی ایستادگی، تحلیل در تراز ولی و اطمینان به ربوبیت مطلق خداست قائد شهیدمان خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را توصیه کردند و بر ترویج این توصیه‌های سه‌گانه تمرکز کنیم و بدون نفی دیگران، آن را در سلوک جمعی اجرا نماییم.


حجت‌الاسلام جعفرزاده یادآور شد: تنگه هرمز در ادبیات اندیشکده‌های آمریکایی، ستونی از نظم دریایی، امنیت اقتصادی و ثبات بازارهای جهانی است اهمیت آن در سه سطح است؛ حفظ برتری دریایی آمریکا، تضمین جریان آزاد انرژی و حفاظت از زنجیره تأمین کالاهای حیاتی نگاه آمریکا به هرمز ریشه در ملاحظات ژئوپلیتیکی و مدیریت نظم جهانی دارد و هرگونه اختلال، اعتبار آن را به چالش می‌کشد.

انتهای خبر/ ب

اشتراک‌گذاری

  • طراحی مکانیسم عملیاتی برای قصاص قاتلان ضروری است

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج منهای نه